Brugte ure på nettet

De fleste luksusure er dyre og uret er generelt et meget omkostningsfuldt smykke. Det er derfor ikke alle der har råd til at betale de 1.500 – 5.000 kr. et ur koster i mange tilfælde. En god løsning på det problem er, at købe brugte ure på nettet. Det er nemlig mange hjemmesider der tilbyder dig dette, eller giver dig muligheden for at købe/sælge brugte varer. 

En af de mest kendte er DBA (Den Blå Avis) som efterhånden har eksisteret i mange år og som er en af de største brugmarkeder online. Det er klart at brugte ure kan være slidte, men du har ligeledes mulighed for at finde rigtig gode varianter, uden skrammer og i god stand.

Det er derfor vigtigt at du er ekstra forsigtig og opmærksom, når du leder efter brugte ure på nettet. Du er ikke beskyttet af samme garanti eller forbrugerret som køber. Medmindre du altså køber det i en decideret webshops, der sælger brugte varer.

Brugtmarkedet er et godt sted for svindlere og det er nok den vigtigste pointe, hvis du overveje at købe brugte produkter på nettet. Uanset om det er dyre ur, smykker eller mobiltelefoner. I alle tilfælde, handler du på eget ansvar, hvilket stiller større krav til en sund skepsis og ageren med fornuft.

Når det er sagt, er brugte ure på nettet en helt unik mulighed for at komme til at eje et dyrt Casio, Omega eller Rolex ur, man ellers kun kunne drømme om. Så der er ingen tvivl om at det åbner døre for mange forbrugere.

Det er specielt dyre mærker som Casio og Rolex der er efterspurgte på brugtmarkedet. Vi vil derfor se nærmere på køb af disse dyre mærker.

 

Brugte Rolex og Casio ure er udbredte

Casio er en af de førende producenter på urmarkedet og det er derfor meget eftertragtet af mange danskere. Du vil nemt kunne finde frem til brugte Casio og Rolex ure online, ved en simpel søgning.

Det kan du ved at besøge DBA.dk, Trendsales eller shops som Chrono24.dk og Vintageure.dk. Det er helt sikkert de 4 førende sites du bør overveje.

Du to første er almindelige sider med brugte varer, typisk fra private. De to sidstnævnte er deciderede webshops, der har specialiseret sig i at sælge brugte ure online. Hvad du bør vælge, er helt op til dig selv.

I mange tilfælde vil du nok finde de laveste priser på DBA og Trendsales, da private har mindre indsigt i at sætte den rette pris. Eller bare skal af med uret. Samtidig er alle webshops underlagt dansk lovgivning som virksomhed, hvilket kan hæve prisen en smule , men samtidig give dig en større sikkerhed som kunde. Valget det er dit.

Du har gode muligheder for at finde brugte Rolex og Casio ure på nettet, uanset hvilket af disse sites du besøger. Hvis du er mere interesseret i de nye varianter, bør du besøge vores sider om Rolex ure og Casio ure via disse links.

 

Er brugt et godt valg?

Det store spørgsmål er om brugt er et godt valg. Ingen ved det udover dig selv. Det afhænger 100 % af dine behov og budget. Hvis du kun har 900 kr. og drømmer om et Rolex ur, kan det være en rigtig god idé.

Hvis du derimod ikke gider at være nervøs for om sælgeren er troværdig eller om det er ridser eller mangler, så bør du holde dig til de nye produkter, da de er omfattet af en garanti.