Christina Design London ure

Christina Hembo er smykkedesigneren bag de flotte ure fra Christina Design London. Den danske designer er ejeren af firmaet og driver den i fællesskab med hendes mand.

Det er ikke helt tilfældigt at navnet er kommet til at indebære London, for hun har nemlig boet i byen, ligesom hun har tage en mastergrad på University of Arts i netop London. Senest er Christina Watches blev det registrerede varemærke de benytter.

Christina Design London ure er kendetegnet ved at have rigtig pæne designs og et meget stilfuldt udtryk. De fremstiller både ure til mænd og kvinder, selvom de største dele af sortimentet er dameure.

Christina sølvur til kvinderFlot Christina dameur i guld

 

Christina dameure -og herreure i høj kvalitet

Priserne på markedets ure svinger meget og det samme gør deres kvalitet og design. Når du vælger Christina herre -eller dameure kan du være sikker på at få kvalitet for pengene.

Det danske smykkefirma har et bevidst valgt at gå efter de tidløse og smarte designs, til dem der ønsker dette. Det er klart at det er med til at hæve prisen, men omvendt så holder et ur gerne i 5-10 år. Måske endda længere.

Så mange danskere er villige til at investere 1.000-2.000 kr. i et flot Christina ur. Det er i hvert fald det der har grundlagt Christina Watches succesen. Vi kan kun anbefale at du ofte det ekstra, for at få et fantastisk ur, der er holdbart, tidløst i design og som generelt vil klæde din personlige stil.

Du kan se de flotte kvalitetsure på deres hjemmeside.

 

Cykelholdet Christina Watches Onfone

Man kan efterhånden ikke nævne Christina Watches, uden at nævne deres cykelhold, som er blevet en væsentlig del af virksomhedens udtryk udadtil.

De fleste ved eller har læst at cykelrytteren Michael Rasmussen har kørt for holdet, selvom han nu ser ud til at få en mere strategisk rolle.

Uanset hvad man kan ikke andet end spekulere på hvilke effekter det har på deres forretning. Kvalitetsure og cykelløb er ikke umiddelbart det perfekte match, selvom man ofte ser urfirmaer sponsorere sportsgrene, hvor tiden spiller en væsentlig rolle.

Et godt eksempel på dette er Rolex, der selv leverer tidsudstyret til store sportsbegivenheder. For Christina Watches vedkommende leverer de dog intet udstyr, men omtalen har de fået rigeligt af i medierne. Så målet må være nået.