Club Time børneure

Børneure skal være farverige og friske i designet. Det er hvad du kan forvente, når du køber Club Time ure til børn. De er blevet produceret af det skandinaviske firma Inex, med fokus på børnenes livslyst og hårde slid.

Det er klart, at når børn leger meget skal uret kunne tåle nogle ekstra slag og stød. Det er der taget højde for i børneurene fra Club Time.

Det er specielt i Danmark, Norge og Sverige at serien er udbredt og kan findes hos forhandlere online og offline.

Club time ur til drenge med fodboldLyserødt børneur til piger fra Club Time

 

Vigtige egenskaber ved børneure

Et børneure bør adskille sig fra de voksne varianter, da unge har særlige behov der skal efterses. Vi har dermed fremhævet en række af de vigtigste elementer du skal huske på, når du finder et ur til dine børn:

  • Barnet skal nemt kunne se hvad klokken er
  • Uret skal være rigtig holdbart
  • Lad dit barn finde en variant de kan lide
  • Det skal være lavet af gode materialer som ikke kan udløse allergiske reaktioner

Disse egenskaber er generelt at finde i diverse Club Time børneure på markedet. Hvis du leder efter ure til piger eller drenge, vil Club by Inex altså være et godt valg.

 

Club Time by Inex

Det er mærket Inex der står bag Club Time urene, som er en særlig linje målrettet børn. Deres børneure er generelt rigtig søde og ungdommelige i deres udtryk.

De fleste varianter har enten drengede eller pigede farver eller motiver i designet. De vil derfor passer perfekt som børneur til drenge og piger på 6-12 år.

Inex er et dansk urmærke som blev startet af Henning Stæhr og som har flere brands i deres portefølje. Du kan læse mere om Inex ure her på vores side om dem.