DKNY ure

DKNY får mange danskere til at tænke på et dansk mærke i New York, på grund af initialerne. Det er bestemt ikke tilfældet, da designeren hedder Donna Karan og kommer fra USA.

DKNY er derfor en forkortelse for Donna Karan New York, hvor mærket har sit udgangspunkt. De er mest kendte for deres tøjmærke, men fremstiller rigtig pæne armbåndsure.

Armbåndsure er kan være med til at styrke din personlige stil og fungere godt i forlængelse af dine smykker.

 

Donna Karan New York (DKNY) ure på nettet

Donna Karan ure er blevet meget populære, ikke bare i USA, men store dele af den vestlige verden. De er nemlig kendetegnet ved at være rigtig smarte og stilfulde på samme tid.

Dertil kommer den eksklusive og luksuriøse tvist du altid finder ved urene fra DKNY. Donna Karan er blevet en meget respekteret designer og det er helt forståeligt med det tøj og de armbåndsure de producerer.

Hvis du leder efter et sted at købe eller tjekke udvalget, er der god grund til at lede efter Donna Karan ure på nettet. Du vil finde det bredeste udvalg og de bedste priser.

 

Ure fra DKNY er smarte armbåndsure

DKNY armbåndsure er smarte og meget eksklusive i deres udtryk. Det er klart de ligger i den høje ende af prisskalaen, men omvendt får du et produkt der er mere end bare et ur. Ure fra Donna Karan vil nemlig sætte sit klare præg på din stil og gøre dig mere stilfuld.

Det har ikke den store betydning om du er en 25-årig mand eller en 40-årig kvinde. De er en bredte vifte af modeller med smarte og moderne udtryk.

Klik dig rund på nettet for at se hele udvalget af DKNY armbåndsure i høj kvalitet. Du kan starte ved at besøge deres hjemmeside her.

 

Historien bag DKNY

Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1984 af Donna Karan og det der nu er hendes mand; Stephen Weiss. DKNY har historisk haft sit primære fokus på tøj, men har nu tilføjet ure til deres sortiment. Kendetegnede ved deres produkter har altid været kombinationen af luksus og komfort. Det samme gør sig gældende ved deres DKNY ure.

Det er ure i høj kvalitet og med fokus på modens tendenser. De blev i 2001 opkøbt af giganten Louis Vuitton der er det mest værdifulde modebrand i verden. Det har bestemt ikke skadet deres position på markedet.