Gant ure

Gant er mest kendt som det populære svenske luksusbrand inden for tøj og beklædning. Gant har en historie helt tilbage til 1914, hvor fokus var på at producerer tøj for Bernhard Gantmacher. Det har det været igennem snart 100 år, men de seneste år er ure blevet en væsentlig del af sortimentet.

Det skete i 2002 hvor firmaet Van Hause købte Gant og besluttede af tilføje kvalitetsure til sortimentet. Det har de nu gjort med god succes og urene fra Gant har mange af de samme kendetegn, vi alle kender fra tøjmærket; lækkert design, god kvalitet og i tråd med modens tendenser.

 

Flotte Gant ure for herre og dame

Du har mulighed for at finde flotte ure for både herre og dame, hvis du leder på nettet. De kan nemlig tilbyde et godt og varieret udvalg, der bør møde de fleste behov.

Gant ure for herre og dame er ret ens når det kommer til prisen, men meget forskellige i deres stil og design. Det er klart, at mænd og kvinder har hver deres behov som de har forsøgt at tage højde for i produktionen.

Hvis du leder efter et nyt ur, er der god grund til at søge Gant ure til damer og herrer på nettet, hvor udvalget er bedst. Husk på at hele Internettet er dit udvalg, i modsætning til hvis du besøger en fysisk butik med 20-30 varianter.

Besøg www.gant.com for at deres officielle hjemmeside.

 

Forhandlere af herreure og dameure fra Gant

Der er kommet mange officielle forhandlere af dameure og herreure fra Gant, som er med til at promovere deres produkter. Det er en helt naturlig fremgangsmåde, da de færreste virksomheder har økonomien til at åbne butikker overalt i Danmark

Og da man aldrig kan være for synlig eller for mange gode salgskanaler. Det betyder, at når du går efter Gant ure til herrer og damer på nettet, skal du typisk forvente at bestille dem i webshops der er forhandlere.

Det er i disse smykkeshops du bør lede, da de typisk kan tilbyde dig mange af de bedste urmærker på markedet.