Inex ure

Inex ure er kendetegnet ved at have et skandinavisk præg og lavet i en bred vifte af designs og materialer. Du kan både finde varianter med guld, diamanter og læderrem.

Inex ure er et stort skandinavisk urmærke, der startede tilbage i 1952 ved Henning Stæhr. Den danske smykkedesigner det hele tog først fart i 1984, hvor ham og sønnen, indgik et samarbejde med Frithjof Rasmussen fra Norge og firmaet Watch Market fra Sverige. Det betød nemlig en væsentlig opgradering af urenes design, hvilket gjorde dem mere attraktive for forbrugerne.

Inex Watches er derfor et nordisk samarbejde anno 2014 og de forhandles i mange webshops og fysiske butikker. De har selv en hjemmeside på www.inexwatches.com, hvor du kan læse mere og se produkter.

Visionen har hele tiden været at skabe et produkt, med et skandinavisk præg, i høj kvalitet og til fornuftige priser.

 

Inex dameur i guld

Inex dameur – Klik for at se mere.

Inex herreur med sort læderrem

Inex herreur – Klik på billedet for at se mere.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ure fra Inex til herre og dame

Inex er et urmærke med fokus på både kvinder og mænd. Det betyder at du kan finde herre -og damemodeller i deres sortiment. Deres designs spænder bredt og kan findes i klassiske og stilrene udtryk, såvel som mere finurlige og anderledes detaljer.

Hvis du leder efter et nyt ur, har Inex ure for både dame og herre i forskellige prisklasser, designs og materialer. De producerer almindelige varianter, lommeure og sygeplejeure, hvorved de adskiller sig fra mange af de andre producenter.

 

Inex forhandlere

Det er helt normalt at danske og internationale producenter benytter sig af danske salgskanaler, i form af webshops og guldsmede. Det kan give en meromsætning og fordele for begge parter.

Det er ikke anderledes med Inex der har mange forhandlere på nettet. Alene ved at foretage en simpel Google søgning, kan du finde frem til disse forhandlere.

Hvis du ønsker at læse mere om andre urmærker og se hvilke vi har fokus på, kan du gøre det her.