Jacques Lemans ure

Jacques Lemans er en af de største urmærker i verden, med fokus på høj kvalitet til fornuftige priser. Det er efterhånden blevet nøgleordene, hvis man vil have succes i branchen.

Deres store udbredelse bliver understreget af, de blev valgt til at producere de velkendte Champions League ure, da de har en licensaftale med fodboldforbundet UEFA.

Jacques Leman er en virksomhed der er baseret i Geneve, Schweiz, hvor de har både en klassiske og sporty linje i sortimentet. Du kan derfor være helt sikker på at ure fra Jacques Lemans har en god holdbarhed og kvalitet, som gør du får fuld valuta for pengene.

Da mange af deres produkter bliver fremstillet i Asien, er det med til at holde omkostningsniveauet nede, så de stadig kan tilbyde dig urene til fornuftige priser.

 

Champions League ur fra Jacques Lemans

Jacques Lemans har tegnet en meget eksklusiv aftale med UEFA, hvilket giver dem muligheden for at producere smarte sportsure med enten UEFA -eller Champions League logoet på uret.

Fodbold er den største og mest udbredte sportsgren i verden, så det er helt sikkert et godt udstillingsvindue for det schweiziske brand.

Deres Champions League ure er slet ikke som normale sportsure, der skal kunne håndtere sved og høj aktivitet. Jacques Lemans’ ure med Champions League logoet er nemlig rigtig smarte og stilfulde. De vil derfor klæde alle mænd og kvinder.

Det er klart at deres Champions League ure primært er målrettet mænd med interesse for fodbold. Ikke desto mindre skal der nok være kvinder, som ligeledes synes de er attraktive.

Filmen Expendables 2 er en anden inspirationskilde for firmaet, i deres designarbejde. De har således udarbejdet urvarianter med temaet fra den amerikanske film.

 

Jacques Lemans F1 ure

Det er ikke kun i fodboldens verden af urbrandet er aktiv. I 2006 fik de nemlig licens til at producere Formel 1 ure. Jacques Lemans er siden blevet meget kendte for deres F1 ure, som er attraktive for alle mænd med interesse for motorløb.

F1 ure fra Jacques Lemans er typisk lavet i materialer som rustfrit stål, carbon og titanium. Suppleret med alle de funktioner en motorsport-entusiast kunne ønske sig.

Det er med til at understrege deres attraktive sportsserie i virksomheden, der har været en vigtig del af deres promovering hos verdens sportsinteresserede mænd – og dem er der mange af!