Mango ure

Mango Time har dets udspring fra det skandinaviske mærke Inex og deres kollektion fra 90’erne. Ure bæres ikke længere kun af praktiske grunde, for at holde styr på tiden.

Nu er uret blevet en del af bærerens personlighed og det signal man gerne vil sende til omverdenen. Det var den tendens som Mango urene forsøger at ramme. Hvis der er én styrke ved Mango er det nemlig deres farverige og personlige udtryk.

Det kan ikke undgå at sætte kulør på din stil, hvis du bærer et Mango ur i orange eller grøn. Det kan passe rigtig godt ind i din nuværende stil, uanset om du vil supplere en farverig stil, eller sætte mere kulør på den.

Rustfrit rosa Mango ur til kvinderMango dameur i beige og metallic

 

 

De flotte og farverige Mango dameure

Mango ure er specielt målrettet kvinder og specielt deres Tutti Frutti varianter er blevet meget populære som dameure.

Mango Time har meget fokus på modens tendenser, når det kommer til farver og stil. Det er derfor de er så populære netop nu.

Mango dameure er kendetegnet ved at være flotte og farverige, men du har ligeledes mulighed for at finde mere stilrene varianter i sorte, hvidlige eller grålige nuancer. Det er altså op til dig selv hvilket udtryk du foretrækker.

 

Mango Tutti Frutti ur

Mango Tutti Frutti er én af de mest populære serier, en af de helt store succeser på markedet de senere år. Tutti Frutti ure fra Mango har en blød silikonerem og et farverigt design, men meget markante og sprælske farver.

Et Mango Tutti Frutti ur vil være et godt valg til de fleste kvinder, specielt hvis du er ungdommelig eller ønsker et meget frisk og iøjnefaldende udtryk.

Du finder Tutti Frutti varianter flere steder på nettet og du kan nærmest ikke undgå at finde dem. Læs mere information om urserien på Henning-staehr.dk her.