Police ure

Police er et urmærke der stammer fra Italien og det kommer til udtryk i deres designs. De er nemlig kendetegnet ved at være moderne og trendy med en relativ stor urskive.

Det er et italiensk kvalitetsmærke der er kendt for en god kvalitet, med relativ høje priser til følge. De fleste varianter ligger altså på et prisniveau fra 1.500 – 2.500 kr.

Designermærket startede i 1983 og er derfor markant yngre end de resterende urmærker på markedet. De adskiller sig ved hele tiden at tænke innovativt, bl. a. ved at involvere unge, der kan være med til at starte en ny trend.

Af kendte er David Beckham kende for at bære Police ure og man får næppe et større skulderklap. David Beckham har stjernestatus i store dele af verden.

 

Ure fra Police er for mænd og kvinder

Police fremstiller ure til både mænd og kvinder. De har alle et stilfuldt udtryk og er meget holdbare. Du kan derfor forvente at få glæde af det i mange år.

Italienske virksomheder er kendte for at være dygtige til kvalitet og design. Det samme gør sig gældende med Police mærket.

Deres store størrelser gør, at det bliver lige så meget et smykke du kommer til at bære om armen. Er du mest til de feminine ure til kvinder, kan du også finde det. De fleste Police ure er til mænd, men der fremstiller ligeledes varianter målrettet kvinder.

 

At finde Police ure i København og Århus

Hvis du gerne vil undersøge udvalget på markedet, kan du enten vælge at surfe på Internettet, eller at besøge en fysisk butik/guldsmed.

At finde en urshop på nettet er relativ ligetil, det er derimod mere vanskeligt at finde en god fysisk forretning. Når du skal finde Police ure i København eller Århus, bør du derfor gøre følgende:

Undersøg mulighederne

Det første du bør gøre er at undersøge mulighederne. Det gør du bedst ved at foretage en søgning på enten ‘Police ure i København‘ eller ‘Police ure Århus‘. Det vil nemlig give dig en række søgeresultater af fysiske steder, hvor du kan købe deres produkter.

Tjek deres serviceniveau og omtale

Når du har fundet en lille håndfuld butikker, er det en god ide at tjekke deres serviceniveau og ikke mindst den omtale de har modtaget. Det kan du gøre på sites som Yelp.dk og Dethitter.dk.

Det vil give dig et godt indtryk af hvordan deres kunder bliver behandlet. Husk på, at når du køber et ur fra Police er det forhandlerens ansvar at det virker og hvis du har klager – IKKE Police Lifestyle.