Sector ure

Sector ure er kendetegnet ved at være mere farverige og anderledes, end de klassiske urmærker på markedet. Det er ikke unormalt at du kan finde farvede ure i grøn, blå eller orange.

Ure fra Sector har generelt et meget friskt og ungdommeligt udtryk, hvilket gør dem til et godt valg for unge mellem 15 – 30 år. De har ligeledes mere “modne” og klassiske urvarianter med sorte og brune remme, og modeller med særlige funktioner.

Det er faktisk både at finde retro -og dykkerure fra Sector, hvis det er det du leder efter. Sector Groups SA, som virksomheden rigtig hedder, blev grundlagt tilbage i 1973 og er specielt kendt som et sportsur-brand. Det hænger fint sammen med det sporty og ungdommelige udtryk de har.

Virksomheden er på italienske hænder i øjeblikket, efter at Morellato Group overtog selskabet i oktober 2006, som er den største udbyder af smykker og ure i Italien.

 

Italienske ure med schweizisk kvalitet

Sector er kendetegnet ved at være italienske ure, men en schweizisk kvalitet. Schweiz er anerkendt som “stormagten” på urmarkedet, med førende producenter som Rolex og Omega.

De er eksperter og blandt de dygtigste på markedet. Når du handler ure fra schweiziske virksomheder, eller med elementer derfra, kan du være sikker på at kvaliteten og holdbarheden er i top.

Italienske ure fra Sector vil være et godt valg til mænd og kvinder, da de har et meget moderigtigt og relativ “bredt” design. Det betyder, at de appellerer til de fleste og vil passe godt samme med de fleste tøjstile.

Du har mulighed for at finde ure fra Sector hos mange officielle forhandlere på nettet, ligesom de kan findes i visse fysiske butikker i Danmark.

Sector brandet er specielt blevet kendt for deres kampagne “No Limits” der har været kraftigt medvirkende til deres succes. De samarbejdede med sportsfolk der dyrker ekstremsport, for at vise hvilke voldsomme belastninger og gode funktioner som deres ure har.