Skagen ure

Skagen ure er dansk helt ind til benet. Alle deres design forsøger at indramme dansk design og de moderigtige tendenser. Det har typisk en helt særlig og flad urskive, hvilket giver deres ure et særligt udtryk. Det er et klart kendetegn ved ure fra Skagen.

I modsætning til de luksuriøse urmærker, kan Skagen ure købes til fornuftige priser på mellem 800 – 1.500 kr. Det er i det prisniveau at de fleste produkter ligger og det er betaleligt for de fleste danskere.

 

Skagen ure for herre og dame

Skagen ure findes til både mænd og kvinder. De har nu over 200 urvarianter i sortimentet og der bør derfor være noget for enhver stil.

Der er rigtig mange urmærker på markedet og derfor kan flere af producenterne hurtigt komme til at minde om hinanden. Ure fra Skagen adskiller sig betydeligt, ved deres urskive og rem. De er nemlig tyndere end klassiske ur og meget stilfulde.

Så hvis det falder i din smag, vil Skage ure til herre eller damer, være det helt rigtige valg.

 

Histen bag Skagen Denmark

Det rigtige navn for urmærket er faktisk Skagen Denmark Ltd. som virksomheden hedder. De kører deres kollektion Skagen Designs som bliver forhandlet af flere i Danmark.

Det hele startede i 1987 ved Henrik -og Charlotte Jorst tog til USA med ambitionen om at være selvstændig. Det er siden blevet til noget af et eventyr for parret, der bestemt har fået sat Danmark og ikke mindst Skagen på verdenskortet.

Virksomheden startede i det små, men har nu en kollektion med over 200 ure i sortimentet. Du vil derfor have et bredt udvalg at vælge fra.

Skagen Denmark rummer meget mere end dame -og herreure. Det har nemlig ligeledes smykker og solbriller i sortimentet, der bærer samme præg af dansk design og stilrene udtryk.