Tidsløst design fra INEX ure

Leder du efter et nyt lækkert ur?

Så kan INEX ure meget vel være svaret. INEX ure er et etableret mærke fra 1952, der er kendt for deres gode kvalitet og lækre tidsløse design. Vil du vide mere om INEX, så klik her

Urene bliver fremstillet i forskellige materialer – læder og stål. Du kan med garanti finde lige præcis det ur, der passer dig. De har mange forskellige designs, bare tag et kig.

INEX ure har enkle designs med stållænke i sølv og guldfarvet eller begge dele. Konfirmationerne står for døren, og du vil her kunne finde den perfekte gave til konfirmanden. Du kan finde et simpelt ur med stållænke og en lille urskive til pigen. Du kan også finde et større ur med læderrem til drengen.

INEX ure produceres både til mænd og damer. Klassisk og stilren er nøgleordene for dette firma. De har det klassiske armbåndsur i mange afskygninger, men de fremstiller også lommeure og sygeplejeure. Retro er in – og lommeurene fra INEX er helt klart et kig værd.  Eller er det et ur til arbejdet, hvor du ikke må have noget på hænderne eller armene, så er sygeplejeuret perfekt til dig.

Dit nye ur er et INEX ur. Så er du altid godt klædt på.