Rolex ure

Rolex ure er et udbredt og anerkendt mærke på markedet. De er kendt for deres høje kvalitet, gode holdbarhed og lækre designs.

Det er bestemt ikke tilfældigt at et Rolex ur nemt kan koste 25.000 – 250.000 kr. Det er et luksusprodukt af rang, det er der ingen tvivl om.

Det betyder med andre ord at materialer er de bedste på markedet og at de typisk har alle de nødvendige funktioner – og mere til.

Hvis du gerne vil forkæle dig selv eller en bekendt, finder du næppe et bedre urmærke på markedet. Det kræver bare at du har pengepungen i orden til de priser. Du skal nemlig være heldig, hvis du slipper med 25.000 kr.

Det hele blev startet af Alfreds Davis og Hans Wildorf i London, inden de flyttede selskabet til Geneve i Schweiz. Det anerkendes derfor som en af de store urgiganter i Schweiz.

 

Rolex luksusure er typisk til mænd

Rolex er luksusure med et stort L og de er specielt målrettet mænd. Det har de nærmest altid været, hvis man laver et historisk tilbageblik og det er der en god grund til.

For det er ofte mænd som har pengene og råd til at købe de dyre luksusure. Når disse mænd endelig ønsker at forkæle deres kærester og koner med luksusvarer, vælger de typisk smykker til skyhøje priser.

Markedet for mænd er kort sagt bedre, når det kommer til Rolex ure. Så hvis du leder efter et herreur fra Rolex, kan du forvente et godt udvalg og designs i topklasse. Du kan nemt få glæde af det i over 10 år.

 

Eksklusivitet ud over alle grænser

Rolex er et eksklusivt urmærke ud over alle grænser. Det viser deres antal af forhandlere i Danmark. Hvis du besøger Rolex.com her vil du kunne selv, at selv i København er der kun én retailer, ved navn Klarlund. Det samme gør sig gældende i Danmarks 2. største by Århus, hvor der ligeledes kun er en forhandler.

Man skal derfor betragte det som en stor ær, hvis man får lov til at forhandle deres produkter i ens butik. Denne tendens kan ligelede hænge sammen med, at deres dyre luksusure næppe passer godt ind i sortimentet, hos de fleste smykkebutikker.

Har du pengene og søger du et nyt ur med det hele, er Rolex et glimrende valg. Hvis det er over dit budget, anbefaler vi at du tjekker vores andre urmærker på siden her. De kan købes til mere fornuftige priser.